Yhteystiedot

Valkeakoski Motorsport Finland Ry
c/o Manninen

Valkontie 12
36240 Kangasala

Puhelin: 040 545 3747, Erkka Manninen (Puheenjohtaja)

E-mail:

Y-tunnus: 1451031-9

Liity seuraan

Voit liittyä yhdistykseemme lähettämällä meille liittymispyynnön oheisella lomakkeella. Samalla lomakkeella voit lähettää myös meille viestin. Liittymispyyntösi käsitellään ja lähetetään AKK:lle. Ilmoitus jäsenyydestäsi saapuu sähköpostitse viikonkuluessa, jonka jälkeen voit maksaa vuosittaisen jäsenmaksusi.

Kannattaa tutustua myös seuramme historiaan, jotta tiedät millaiseen seuraan olet liittymässä. Tapahtumistamme saat tietoa tapahtumakalenteristamme ja viimeisimmät uutiset löydät uutissivulta.

Kaikki lomakkeella kysytyt tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti eikä mitään yhteystietoja luovuteta kenellekään paitsi AKK:lle liittymisen yhteydessä. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin yhteydenpitoon yhdistykseen liittyvissä asioissa. Meillä on roskapostittamisessa nollatoleranssi. Jos haluat lähettää meille vain viestin, voit kirjoittaa sen lomakkeen alimpana olevaan viestikenttään

Tietoa jäsenrekisteristä

Yhdistyksen jäsenrekisteriä henkilötietoineen pitää kattojärjestömme AKK-Motorsport ry. Kun haluat liittyä yhdistykseemme ja lähetät liittymispyynnön, käsittelemme sen ja lähetämme sen AKK-Motorsport ry:lle. Valkeakoski Motorsport Finland ry ei pidä jäsenrekisteriä, eikä tallenna tietoja omaan käyttöönsä tai luovuta tietoja muille ulkopuolisille tahoille.

Valkeakoski Motorsport Finland autourheilua - yhteystiedot

Jäsenmaksumme vuonna 2021 ovat:

Aikuiset 25 euroa
Nuoriso (alle 18v) 12 euroa

*

*

*

*

*

*

Haluan liittyä Valkeakoski Motorsport Finland ry:n jäseneksi

Olen lukenut yhdistyksen säännöt ja ymmärtänyt ne

*

Reload Captcha

Yhdistyksen säännötLue yhdistyksen säännöt
tietosuojaselosteLue tietosuojaseloste